Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Walking Dogot egy laza kutyás mozgalomként indítottuk hódító útjára. Mára több ezer aktív taggal rendelkezünk és folyamatosan bővülünk. Célunk mindig is egyszerű és nemes volt: Kapcsolatot teremteni a megszállott kutyabolondok között, úgy, hogy közben egy boldogabb és egészségesebb életre inspiráljunk a gazdikat és négylábú barátaikat.

 

Csapatunk tagjai, közel egy évtizede különböző szerepeket vállalva formálják a magyar kutyás társadalmat.

Mind a közeli barátok mind a közzösség tagjai közül, folyamatos megkereséseket kaptunk, hogy adjunk tanácsot milyen tápot

válasszanak, milyen felszerelés vásároljanak, ezért úgy döntöttünk, hogy útjára indítjuk a mozgalom mellett a saját webshopunkat.

Ez az egyszerű gazdibarát kutyás webshop megadja mindazt amire négylábú barátainknak szüksége lehet, ráadásul pénztárcabarát módon. Tudjuk, hogy a piacon található közel 100 márka között nehéz tisztán látni. A csomagolások hátoldalát bújva, igyekezni a legjobbat kiválasztani a kedvencünknek. Mi megpróbálunk segíteni "ebszerűen érthetően".